X

Repasované GNSS sestavy


PRO PŘESNÉ MĚŘENÍ A VYTYČOVÁNÍ

CENA OD 32 000,- + DPH

nabízíme samostatné přístroje nebo v kombinaci se záznamníkem dle výběru


Úvodní strana

// GPS a GNSS přijímače

// OEM GNSS řešení

// NOVATEL

// NOVATEL přijímač OEM617D

Zpět na výpis

NOVATEL přijímač OEM617D

Kompaktní přijímač na jedné desce s dvojitým anténním vstupem a dvěma frekvencemi, který poskytuje robustní funkčnost RTK a schopnost ALIGN® při určování kurzü

Cena bez DPH

0,00

Cena vč. DPH

0,00

Běžná cena

81.068,79 (100%)

Pro dostupnost a cenu zboží nás kontaktujte - info@geoobchod.cz

Výrobce: Novatel
Kód produktu: 32882111
Expedice: Neznámá

NovAtel® představuje přijímač OEM617D™

Kompaktní přijímač na jedné desce s dvojitým anténním vstupem a dvěma frekvencemi, který poskytuje robustní funkčnost RTK a schopnost ALIGN® při určování kurzü(Calgary, Alberta – 13. květen 2014) NovAtel Inc, vůdčí výrobce OEM desek pro vysoce přesná zařízení Global Navigation Satellite System (GNSS) – globálních navigačních satelitních systémů oznámil uvedení na trh přijímače OEM617D u příležitosti konference a výstavy AUVSI’s Unmanned Systems 2014 v Orlandu na Floridě.

OEM617D je kompaktní přijímač na jedné desce s dvojitým anténním vstupem a se dvěma frekvencemi, který poskytuje jedinečnou schopnost ALIGN® firmy Novatel při určování kurzu a firemní technologii RT-2® Real Time Kinematic (RTK) GNSS v dynamických a statických prostředích. Deska OEM617D nabízí kompletní dvojfrekveční práci se signály GPS, GLONASS a BeiDou, čímž globálně maximalizuje dostupnost GNSS. Sleduje Galileo, SBAS a QZSS. Je ideální pro helikoptéry, námořní použití, autonomní pozemní vozidla a další aplikace, které vyžadují přesnost určení polohy a kurzu..
Pokročilý firmware firmy NovAtel a korekční schopnosti vylepšují polohovací výkon přijímače OEM617D. Firmware je možno aktualizovat a rozšiřovat v terénu v závislosti na potřebách aplikace. Navíc k určení polohy s centimetrovou přesností v reálném čase metodou  RTK a k přesnému určení kurzu a reletivní polohy metodou ALIGN, nabízí deska OEM617D volbu GLIDE™ pro přesnost  pass-to-pass  na úrovni decimetrů a RAIM pro zlepšenou integritu pseudovzdáleností GNSS.

Cameron Henderson,  vedoucí výroby divize Core Cards firmy Novatel, říká: “Stále nasloucháme našim zákazníkům, abychom zajistili, že náš vývoj odpovídá jejim požadavkům na výkon a tím i umožnili jejich úspěch na trhu. S uvedením desky OEM617D dostávají odolné a přesné určení polohy na naší nejmenší platformě, což tuto desku činí jedinečnou  pro použití na trhu prostředků bez lidské posádky.”

Deska  OEM617D a všechny přijímače rodiny OEM6 budou ke shlédnutí ve stánku #1131 po dobu konference a výstavy AUVSI’s Unmanned Systems. Pro více informací o GNSS přijímači OEM617D

Technické údaje

Váš email:

Váš dotaz k produktu "NOVATEL přijímač OEM617D"



Platební metody